1 april 2018 – 30 juni 2018  Feestelijke “opening” halverwege de expo op zondag 6 mei

Tot mijn plezier maak ik dit jaar deel uit van Het Tekenkabinet, een nomadische tentoonstelling die op dit ogenblik in een paviljoen in het Amstelpark is neergestreken en daar met werk van zo’n honderd kunstenaars een mooi overzicht van hedendaagse tekenkunst laat zien.

Alle tekeningen (maximaal formaat 30 x 40) hangen er eerlijk en kwetsbaar zonder lijst of passepartout aan de muur. Twee ervan zijn van mij, beiden kleurpotlood op aquarelpapier.

Het paviljoen (voorheen Galerie Park Art, Amstelpark 13 Amsterdam) is gemakkelijk te vinden via de bordjes in het park en is van 1 april tot 30 juni ieder weekend op zaterdag en zondag geopend van 13 tot 17 uur.

Op zondag 6 mei is er een feestelijke “midissage” tussen 15.00 – 17.00 uur: een uitgelezen gelegenheid om te genieten van tekenkunst, natuur, een hapje en een drankje!

n.b. Eerder op deze zondag vindt de seizoensopening plaats van Dichtbij in het park. Dit wordt gevierd met een gevarieerd (muziek) programma vanaf 12.00  tot 14.30 uur op en rond het Stadshout Paviljoen,  gelegen vlakbij het Tekenkabinet.

Een week later, op zondag 13 mei vindt in het Amstelpark wederom de Pure Markt plaats, voor de gelegenheid is het Tekenkabinet dan geopend tussen 11.00 – 18.00 uur.