The Space Within, duo show met Suzanne Jongmans bij Galerie Wilms in Venlo.

21 okt 2023

Opening zondag 29 oktober om 15 uur in aanwezigheid van de kunstenaars!

Information: https://galeriewilms.nl/

Duo Show with Cara Tomlinson at BDDW Gallery in New York City.

24 jan 2020

Opening jan 30 from 6 till 8, address: 29 Howard street (SOHO) in NYC. The show will be on till March 8!

Information: BDDW Annex Gallery

Pleased to announce that my New York Gallery will take my work to Pulse Art Fair, Miami Beach!

1 okt 2019

Several drawings will be on display in the BDDW Gallery booth during MIAMI ART WEEK dec 5 – dec 8

Informatie: BDDW at Pulse Art fair

Van 2 tot 6 oktober 2019: Deelname aan Art The Hague – met Adoráble Art + Design en tevens met het collectief Popinnart.

7 sept 2019

Informatie: Art The Hague

Mijn werk vanaf heden te zien bij Adoráble Art + Design in Den Haag

1 sept 2019

Momenteel in de groepsexpositie TAKE FIVE, nog tot 20 oktober te bezoeken op afspraak. Banstraat 9, Den Haag.

Voor contact info klik HIER

 

Ook enkele werken te zien bij BDDW Annex Gallery’s filiaal in Milaan met ingang van designweek 2019

April 2019

Info:BDDW | Fuorisalone.it

 

Mijn tekenwerken vanaf januari te zien bij nieuw geopende galerie BDDW Annex Gallery in SOHO, New York City.

31 januari 2019

Binnenkort een impressie met foto’s van de prachtige galerie maar op dit ogenblik moet je het even doen met mijn berichtgeving op facebook: klik HIER

Website van de galerie: https://bddwannexgallery.com/

Mijn werk vanaf vandaag ook te zien bij galerie POPinnART

24 mei 2018

POPinnART is een nieuw kunstplatform waar vanaf februari 2018 ruim 40 hedendaagse professionele kunstenaars in verschillende disciplines samen exposeren met ieder een groot of aantal kleinere kunstwerken.

De locatie is in de oude ­bioscoop aan de Middenweg 20 in Amsterdam-Oost. De ruimte is indus­trieel en laagdrempelig wat betreft opzet en uit­straling en biedt ­kwalitatief hoogwaardige kunst van een ­speciaal voor dit doel ­geselecteerde groep kunstenaars.

POPinnART organiseert vanaf half februari gedurende ten minste 6 maanden een doorlopende tentoonstelling en diverse evenementen.

Voor meer info en openingstijden: klik HIER

Mijn werk heden te zien bij het Tekenkabinet

1 april – 30 juni 2018, feestelijke “midissage” op zondag 6 mei van 15 tot 17 uur.

Tot mijn plezier maak ik dit jaar deel uit van Het Tekenkabinet, een nomadische tentoonstelling die op dit ogenblik in een paviljoen in het Amstelpark is neergestreken en daar met werk van zo’n honderd kunstenaars een mooi overzicht van hedendaagse tekenkunst laat zien.

Alle tekeningen (maximaal formaat 30 x 40) hangen er eerlijk en kwetsbaar zonder lijst of passepartout aan de muur. Twee ervan zijn van mij, beiden kleurpotlood op aquarelpapier. (Wil je meer of ander werk zien? Ik doe binnenkort mee aan de Open Ateliers Noord op 26 en 27 mei.)

Het paviljoen (voorheen Galerie Park Art, Amstelpark 13 Amsterdam) is gemakkelijk te vinden via de bordjes in het park en is van 1 april tot 30 juni ieder weekend op zaterdag en zondag geopend van 13 tot 17 uur. Op zondag 6 mei is er een feestelijke “midissage” tussen 15.00 – 17.00 uur: een uitgelezen gelegenheid om te genieten van tekenkunst, natuur, een hapje en een drankje! 

Combineren? …Eerder op deze zondag vindt de seizoensopening plaats van Dichtbij in het park. Dit wordt gevierd met een gevarieerd (muziek) programma vanaf 12.00  tot 14.30 uur op en rond het Stadshout Paviljoen,  gelegen vlakbij het Tekenkabinet. Een week later, op zondag 13 mei vindt in het Amstelpark wederom de Pure Markt plaats, voor de gelegenheid is het Tekenkabinet dan geopend tussen 11.00 – 18.00 uur.

“Refuge”, een van de werken die is te zien bij het Tekenkabinet. Klik op de afbeelding om meer werken uit deze serie te bekijken.

Wees welkom!

Onderstaand bericht is al wat ouder maar gelukkig is er niets veranderd aan het feit dat ik op de Ceuvel in Amsterdam Noord in een voormalige woonark een prachtig atelier tot mijn beschikking heb dat ik graag voor bezoekers open stel!

Omdat ik tevens regelmatig aan allerlei projecten op verschillende locaties werk, raad ik aan voor de zekerheid even te informeren of/wanneer ik er ben.

Bezoekadres: De Ark (meteen links na de poort) op de Ceuvel, Korte Paperweg 4 in Amsterdam Noord. Tel nr 06 21990604 (Zeer snel en gemakkelijk te bereiken met bus 34, 35, 391 en 394 vanaf Amsterdam CS, max 10 minuten.)

De vlag kan uit!

Reden voor de feestvreugde is de opening van mijn nieuwe atelier annex galerieruimte in De Ark, een voormalige woonark op de Ceuvel in Amsterdam Noord. Een beetje kleur kunnen we wel gebruiken tijdens deze donkere winterdagen dus trotseer de kou en kom je laven aan een prikkelende visuele cocktail! 

Vrijdagvond 16 december vier ik de start van een werkperiode als artist in residence op een van de meest fantastische plekken van Amsterdam waar ik niet alleen veel nieuw werk hoop te maken maar ook te delen en als het even kan te verkopen, want de kachel moet ook blijven branden, nietwaar. De deur van mijn atelier zal dus open staan voor iedere geïnteresseerde en met regelmaat zal ik mijn doorlopende expositie verversen zodat er steeds weer iets te ontdekken valt! 
Wees welkom op vrijdag voor een drankje om kennis te maken met de kunstenares en haar recente werken die onderdeel zijn van een project waarbij voor het eerst sinds haar kindertijd het kleurpotlood de hoofdrol speelt; een herontdekking van een medium dat in al het maken van serieuze kunst bijna vergeten was geraakt! En ten onrechte, zo blijkt. Laat je dus verrassen.
En voor wie verhinderd is: mijn atelier zal het gehele weekend (17 en 18 december van 12 tot 5) geopend zijn. Daarna is er even een kerststop maar vanaf 5 Januari zal ik mijn potloden weer ter hand nemen…
Vrijdag 16 december vanaf 17 uur, De Ceuvel, aan het einde van de korte papaverweg (nr 4) in Amsterdam Noord.

Ook de maand januari zal deze expositie nog te zien zijn. Hou deze pagina in de gaten voor de openingstijden in het nieuwe jaar. Of maak alvast een afspraak via ppaludanus@yahoo.com of de contactpagina.

img_6737-bewerkt01lichtercropdirectjpg8