1. DE VLAG KAN UIT! 

    Reden voor de feestvreugde is de opening van mijn nieuwe atelier annex galerieruimte in De Ark, een voormalige woonark op de Ceuvel in Amsterdam Noord. Een beetje kleur kunnen we wel gebruiken tijdens deze donkere winterdagen dus trotseer de kou en kom je laven aan een prikkelende visuele cocktail! 

    Vrijdagvond 16 december vier ik de start van een werkperiode als artist in residence op een van de meest fantastische plekken van Amsterdam waar ik niet alleen veel nieuw werk hoop te maken maar ook te delen en als het even kan te verkopen, want de kachel moet ook blijven branden, nietwaar. De deur van mijn atelier zal dus open staan voor iedere geïnteresseerde en met regelmaat zal ik mijn doorlopende expositie verversen zodat er steeds weer iets te ontdekken valt! 
    Wees welkom op vrijdag voor een drankje om kennis te maken met de kunstenares en haar recente werken die onderdeel zijn van een project waarbij voor het eerst sinds haar kindertijd het kleurpotlood de hoofdrol speelt; een herontdekking van een medium dat in al het maken van serieuze kunst bijna vergeten was geraakt! En ten onrechte, zo blijkt. Laat je dus verrassen.
    En voor wie verhinderd is: mijn atelier zal het gehele weekend (17 en 18 december van 12 tot 5) geopend zijn. Daarna is er even een kerststop maar in Januari zal ik mijn potloden weer ter hand nemen…
    Vrijdag 16 december vanaf 17 uur, De Ceuvel, aan het einde van de korte papaverweg (nr 4) in Amsterdam Noord.  img_6737-bewerkt01lichtercropdirectjpg8